23 mars 2008

Fäääärdig!!!


Nästan i alla fall. Har inte köpt knappar ännu, men nu är tröjan monterad och klar. Jag blev jättenöjd, det blev inte dottern. Hon ville inte alls ha en sån tröja. Hennes min sa allt!!
Men hon ställde snällt upp som modell i alla fall. Kanske kan jag ge den till min syster som är av det magrare slaget...

7 kommentarer:

 1. Den blev ju jättesöt koftan!! Fast jag vet hur det är med tonårsdöttrar!! Är inte lätt att sticka något som passar både ung dam och något äldre mor....
  Hoppas vi ses den 8 april!
  Ha det bra!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, så fiiiin. Tänk att gult kan vara så fint. Man vänjer sig snabbt när det kommer nya modefärger. Söt modell på söt flicka!

  SvaraRadera
 3. Den blev ju jättefin, konstigt att hon inte gillar den, men töser är ju som dom är.
  Har en hemma som äntligen har börjat uppskatta de jag gör, men de tog tid.
  Ha de så gott i detta härliga väder.
  Eva.

  SvaraRadera
 4. Min dotter (bara 6 år men ändå) är likadan hon ratar mycket jag köper eller nån ger till henne. Ofta rynkar hon på näsan. I början hotade jag med att ge det till nån annan (kusin eller kompis) då ville hon ofatst ha det, men nu har hon börjat säga " Ge du den till...." Funkar kanske inte på Tonåringar..

  SvaraRadera
 5. Jag tycker den blev jättefin! Synd att hon inte gillar den, men jag vet hur det kan vara.... Hoppas min flicka kommer tycka om tröjan jag ska sticka till henne så småningom.

  SvaraRadera
 6. Hur fin som helst!! Men tonåringar föstår inte sitt eget bästa...
  vad är det för mönster?

  SvaraRadera