6 maj 2008

Stick-café

Idag ska jag iväg på mitt första stick-café. Ska bli mycket trevligt. Dessutom ska jag träffa Pärlmudden för första gången, kul att träffas IRL. Ja, det blir förstås en massa andra där också, men de vet jag ju inte vilka de är. Men det är alltid kul att träffa nya människor, och dessutom sådana som har samma intresse. Kan det bli bättre!!

3 kommentarer:

 1. Grattis , du kommer att gilla de, och Pärlmudden kan ju bara vara trevlig.
  Jag ska på cafe i morgon, vårens sista.
  Va försiktig när du går hem, de brukar kaännas som om man flyger efter stickcaferna.
  Må så gott.
  Eva.

  SvaraRadera
 2. pärlmudden7 maj 2008 07:29

  Åh, vad kul det var att träffa dig igår!! Fast jag kände att jag inte fick tid att prata med dig så mycket som jag ville, tyvärr! Ber om ursäkt för det. Hoppas du inte blev avskräckt av vårt flummiga fnitter, utan att du kommer nästa gång också! Jag ska fösöka komma tidigare då, o hålla platser så vi kan sitta ihop.
  Ha en bra dag!!
  KRAM o lycka till med din fina tröja!!
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Heeeeej!
  Det var roligt att träffa dig! Ber även jag om ursäkt för det hysteriska fnitter som blev. Är inte alltid så käpp, ibland är jag värre! *asg* Nä, vi brukar ha väldigt trevligt och skrattar gärna. Det mår själen bra av! ;)

  Hoppas att du kommer nästa gång, 10/6 kl 18.'
  Kram
  Ulrica =o)

  PST
  Hoppas även att det ordnade sig med dina stickor och maskor så du slapp lägga upp den igen. Det är alltid tråkigt när ena stickan går av.

  SvaraRadera