1 januari 2009

Välkommen 2009

Så var det nytt år. Spännande!!

Nyåret firades in med syster och hennes familj. Vi hade det jättetrevligt med en god middag och mycket systerprat, som sig bör. Misstänker att våra äkta hälfter inte tyckte att vi var lika roliga...

Idag är det städning på schemat. Har börjat plocka bort julen. Tycker det räcker nu. Fick upp vanliga gardiner i köket igår och det kändes så fräscht istället för allt rött. Tro nu inte att jag inte gillar julen för det gör jag verkligen. Till och med så pass mycket så att hela december är en stor julfrossa med tyger och pynt. Men just därför är det så skönt när nyåret kommer att ta bort allt och börja på nytt. Den enda i familjen som håller hårt i sitt är sonen. Han vägrar att plocka bort det nu, men han får väl ha jul hos sig då om han vill.

Idag ska förhoppningsvis maken montera en ny duschblandare i badrummet och den gamla duschkabinen från 80-talet ska ut. Äntligen! Istället ska vi ta in ett badkar som finns. Detta fanns ursprungligen på övervåningen (före vår tid i huset). Så gissa om jag längtar efter ett varmt bad nu. Men jag misstänker att det lär dröja, går ju sällan så smidigt som man tror när sånt där ska göras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar