2 augusti 2010

Åter till vardagen

image Så har jag klarat av första arbetsdagen efter semestern. Kan säga att bilden är ganska talande, helt slut när jag kom hem. Men jag ska inte klaga, en kollega har det mycket värre. Hon har tillbringat sina tre semesterveckor på sjukhus tillsammans med sin cancersjuka make, och nu väntar de på slutet. Livet är så orättvist.

Uppdatering 3/8: Kollegans make fick somna in igår kväll. Han blev 65 år gammal.

3 kommentarer:

 1. Vet precis hur det är när man kommer tillbaka till jobbet första dan. All information som man ska ta in om det som hänt medan man varit borta.
  Och jag kan hålla med dig om att livet är bra orättvist ibland.

  SvaraRadera
 2. Ja, livet är fruktansvärt orättvist.
  Man måste vara noga med att ta tillvara på glädjestunderna och sätta guldkant på tillvaron emellanåt, och verkligen uppskatta det positiva. Då tror jag man lättare orkar med det negativa när det kommer
  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland känns allt lite mer orättvist. Fattar ibland inte att människor ändå orkar gå vidare, orkar leva. Ändå är det ju precis så det måste vara. Vi måste leva medan vi lever annars blir livet ännu värre. Snurrig kommentar och den känns inte färdig men jag slutar här. Tankarna flyger i så många riktningar och jag lyckas inte fånga tråden.

  SvaraRadera