20 september 2010

Ledig

Idag har jag tagit ledigt. Har ju lite tid att ta av. Men det har varit fullt upp ändå. In till stan för att köpa en ny jacka till sonen. Den han köpte i augusti blev han av med på konfirmationen. Hängde den i kapprummet i kyrkan och någon kunde inte låta bli den. Märkligt att folk inte kan låta bli ens i en kyrka. Men det var inte lätt att hitta en ny jacka så här års. Nu är det bara vinterjackor framme och det var en höstjacka han behövde. Men till slut blev det ett mellanting mellan luvtröja och jacka från Jack&Jones. Jag tror att han blev nöjd.

Ja han är nog ganska nöjd över huvud taget. Han köpte sig nya joggingskor, och så hittade vi äntligen en ny cykel. Den betalar han det mesta på själv, då han har sparat en tid och fick lite pengar när han fyllde år och konfirmerades. Så nu är han och maken på väg för att hämta den .Tror att det är ganska lätt att få iväg honom till skolan imorgon.

Idag har jag även fått iväg paketet i Stickamera´s sockgarnsbyte. Det här paketet ska ända till Finland. Hoppas verkligen att mottagaren blir glad för innehållet.

Nu ska jag sitta ner i soffhörnet med en stickning. Ett par röda vantar är beställda så det är bäst att sticka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar