28 augusti 2012

Idag är det höst i luften, fast att inte augusti är slut ännu. Känns alldeles för tidigt att gå omkring och frysa.Har ju inte hunnit fylla på förrådet med varma sockor ännu. Men hoppas SMHI har rätt när de lovar lite varmare imorgon

Annars rullar livet på i sin vanliga lunk. Barnen har börjat skolan igen utom äldsta dottern som numera hör till de arbetslösas skara, så hon går hemma. Så lite hjälp har jag förstås utav  henne, då hon både bakar och tar hand om stryk-tvätt om man ber snällt. Men tycker ändå aldrig att jag får den här ekvationen arbete/familj att riktigt gå ihop. Finns sällan någon ork kvar till så mycket efter jobbet, utan det blir oftast lite mat och sen att man faller ihop i en hög i soffan. Hur orkar alla andra?

Stickat har jag gjort lite under helgen. Hållit på med ett par vantar ett tag, men luften gick ur när var klar och upptäckt att jag har stickat två högervantar.Visserligen rätt snygga men hur mycket användning har man av två högervantar...!! Nu får de ligga ett tag tills inspirationen återkommer för att göra en för vänsterhanden också.

brittamitten

1 kommentar: